Bar Tools


Bar tools kopen? DrankKoning.nl heeft een ruim aanbod aan bar tools. Zowel voor jouw eigen thuisbar of voor de horeca. Zo vind je bij ons glazen, flesopeners, cocktailaccessoires en meer! Alles wat je nodig hebt om een complete bar te maken voor een feest. Of je eigen keuken een stuk op te leuken met de juiste accessoires om zelf drankjes te maken.

Bar tools kopen? DrankKoning.nl heeft een ruim aanbod aan bar tools. Zowel voor jouw thuisbar of voor de horeca. Zo vind je bij ons glazen, flesopeners, cocktailaccessoires en meer! Alles wat je nodig hebt om een complete bar te maken voor een feest. Of je eigen keuken een stuk op te leuken met de juiste accessoires om zelf drankjes te maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle bestellingen lekker op tijd geleverd worden, zodat je ze morgen al kunt gebruiken!

Echte bar tools in huis halen

Schenk je graag met regelmaat een drankje in of houd je graag feesten om vrienden en familie te vermaken? Dan is de kans groot dat je het een en ander in huis gehaald hebt om het allemaal wat makkelijker, leuker en professioneler te maken. Wat te denken van een heus kelnermes, wijnstoppers, of echte onderzetters om het meubilair ook een handje te helpen tijdens een gezellige avond of een feest?

Echte bar tools maken niet alleen het verschil, zij maken het ook makkelijker voor jou. Zo hebben we complete sets met wijnglazen, maar ook cups om het risico op glasscherven tijdens een feest een stuk kleiner te maken.

Bartools voor de horeca

Bij Drankkoning.nl vinden we het belangrijk dat je ook bij ons terecht kunt als horecagelegenheid. Ons bartools kan je perfect gebruiken tijdens een Amerikaanse avond, zodat de bartender bijvoorbeeld van die heerlijke Amerikaanse cocktails in red cups kan serveren. Ook als je een whiskyavond organiseert kan je bij ons terecht voor gave whiskyaccessoires.

Voor horecagelegenheden hebben we tal van producten in onze webwinkel die gerelateerd zijn alcoholische dranken. Van drankspelletjes tot cups en van bier pong tot bar tools die je allemaal direct kunt bestellen voor jouw bar of kroeg. Onze aandacht ligt vooral op jouw gemak. Daarom hebben we alleen producten in ons assortiment die aan onze kwaliteitsstandaard voldoen en die we voordelig genoeg aan kunnen bieden.

Welke bar tools heb jij nodig?

Wanneer je met regelmaat een drankje inschenkt voor jezelf, je vrienden of je partner, dan heb je waarschijnlijk al een goed idee van wat je precies nodig hebt. We raden je vooral aan om gewoon eens door het aanbod te kijken. Zoek niet naar iets wat je nog niet hebt; zoek naar dingen die jij goed kunt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld geen wijnstoppers in huis, maar drink je wel met regelmaat een wijntje op de kurk? Dan is een wijnstopper ideaal voor jou. Heb je nog geen kelnermes waarmee je alle mogelijke flessen open kunt maken zonder te zoeken naar bijpassend gereedschap? Dan is dat mes bijzonder handig voor jou.

Op die manier kun je altijd de bar tools bij ons vinden die je echt nodig hebt. Handig, praktisch en vooral lekker betaalbaar. Bestel je voor een grotere groep vrienden, een bedrijf of heb je gewoon meer van een bepaalde tool nodig? Let dan goed op; op de meeste producten krijg je korting wanneer je er meerdere bestelt. Wellicht handig om alvast een paar op voorraad te hebben voor een verjaardag of als presentje voor een vriend die ook wel wat uitbreiding van de bar tools kan gebruiken?

Bestel je bar tools vandaag nog online!

Al onze bar tools zijn gewoon online te bestellen. Kijk vooral eens rond in ons aanbod en neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of niet kunt vinden wat je zoekt.

Bestel jouw bar tools op werkdagen voor 23:00 uur en ontvang deze morgen al in huis.