Over ons


Leer meer over DrankKoning.nl


Wie zijn we?


  • Bedrijfsnaam:: DrankKoning C.V.
  • E-mailadres: info@drankkoning.nl
  • KvK-nummer: 93009720
  • BTW-nummer: NL866247385B01
  • Adres hoofdkantoor:
    Nijverheidsstraat 10, 6433JZ Hoensbroek, Nederland
    (Bezoeken enkel op afspraak / dit is geen afhaaladres)

Wat is ons verhaal?


Welkom bij DrankKoning.nl! Sinds onze oprichting in 2018, hebben wij ons gericht op het creëren van de ultieme feestervaring.

Onder aanvoering van Stan ten Haaft, de oprichter van het bedrijf en de huidige beherend vennoot, heeft DrankKoning een indrukwekkende groei doorgemaakt. Wat begon als een bescheiden webshop met een beperkt assortiment, waaronder de unieke American cups, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide online winkel met meer dan 1000 producten.

Ons assortiment is enorm gegroeid en omvat nu een breed scala aan drankspellen, gadgets, dranken, feestmaterialen en horecabenodigdheden. Een groot deel van ons uitgebreide aanbod, waaronder ons eigen huismerk, wordt direct uit eigen voorraad verzonden en morgen bij je bezorgd. Bovendien biedt ons partnerplatform toegang tot een nog breder scala aan producten, die rechtstreeks vanuit de magazijnen van onze partners kunnen worden besteld.

Ons platform is gebruiksvriendelijk en constant in ontwikkeling, waardoor wij maatwerkoplossingen kunnen bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Recent nog hebben we onze webshop verder ontwikkeld tot een verzendpartnerplatform. Dit betekent dat je een groot deel van ons assortiment direct vanuit het magazijn van een van onze partners kunt bestellen, terwijl DrankKoning de verkopende partij blijft. Wij waarborgen hierbij altijd onze hoogwaardige service.

Onze groeiende ambities hebben ons ertoe aangezet om meerdere keren te verhuizen naar grotere en geavanceerdere magazijnen. Hierdoor kunnen wij onze logistieke processen voortdurend verbeteren en onze klanten de beste service bieden.

We zijn dankbaar voor de duizenden klantbeoordelingen die we hebben ontvangen. Veelvoorkomende reacties zijn "goede service", "snelle verzending", "lage prijzen" en "een gebruiksvriendelijke webshop". Deze feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste feestervaring voor al onze klanten.

Wij willen ons blijven inzetten op de complete feestervaring en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast streven wij ernaar een innovatief platform neer te zetten dat continu inspeelt op de behoeften van onze klanten. Met onze uitgebreide kennis en passie voor feest en plezier, blijven we onze producten en diensten verbeteren, zodat elke bestelling bij DrankKoning bijdraagt aan een onvergetelijk feest.