Blog


Het laatste nieuws over DrankKoning.nl, interessante artikelen en tips, recepten en meer vind je terug in onze blog.

Producten filteren
movie_with_beer

Als jij net zo'n grote fan bent van een goed glas als van een goede film, dan is deze blog voor jou. We hebben de ultieme lijst samengesteld van films die elke drankliefhebber gezien moet hebben. Dus pak je drankje erbij en kijken maar!

american_red_cup

De American Red Cup, wie kent deze iconische beker nou niet. Maar, er schuilt meer achter deze beker dan je op het eerste oog zou denken. In deze blog ontdek je de geschiedenis, eigenschappen en geheimen van de American Red Cup.

theme_party_banner_cropped

Wil je een thema feest organiseren, maar heb je geen inspiratie voor een leuk thema of kun je wel wat hulp gebruiken voor bijpassende versiering en accessoires? In deze blog vind je de leukste thema's en producten om jouw themafeest op te vullen.

banner_champagne

De DrankKoning.nl webshop heeft een complete make-over gehad. Niet alleen de voorkant is vernieuwd, maar we hebben ook gloednieuwe functies en verbeteringen tegenover de vorige versie.

onze-robots-staan-voor-je-klaar

Op 28 en 29 april verhuizen we naar een nieuw geautomatiseerd robotmagazijn. Lees hier meer informatie over de verhuizing en welke voordelen dit voor jou oplevert.

achteraf-betalen-is-nu-mogelijk

Vanaf vandaag is het mogelijk om achteraf voor jouw bestelling te betalen. Billink regelt dan de verdere afhandeling van jouw betaling en stuurt je na de levering een link om de betaling af te ronden.