Wederverkoop & dropshipmentWederverkoper worden

We verwelkomen alle zakelijke klanten die ons assortiment willen wederverkopen. We bieden verschillende samenwerkingen aan in de vorm van wederverkoop: via dropshipment, via vaste inkoop voor eigen voorraad, via jouw eigen commissie-model op DrankKoning.nl of door een geverifieerd verkooppunt te worden van DrankKoning.

DrankKoning.nl biedt uitkomst als jouw leverancier in drankspellen, drankgadgets, bar tools en accessoires. Merken die wij aanbieden zijn onder andere Lifetime Games, Alpina, American Cups, Bar Craft, Eddy Toys, Excellent Houseware, Free and Easy, MikaMax, Miko, Out of the Blue, Tender Toys en Red Cup Living.

Door onze onafhankelijkheid kunnen we echter elk gewenst merk of product inkopen en verkopen.

Daarnaast bieden we een steeds grotere collectie private-label producten aan. Met onze private label collectie vul je jouw assortiment aan met unieke producten.

We hebben scherpe prijsafspraken met verschillende importeurs, fabrikanten en groothandels waardoor ook jij hiervan kan meeprofiteren.
Dropshipment

Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van geautomatiseerde dropshipment koppelingen met verschillende e-commerce platformen, ERP's en de mogelijkheid om te koppelen via een API of CSV/XML exports. Meld jouw webshop alvast aan en vermeld daarbij jouw bedrijfsnaam, webshop URL en e-commerce platform, dan hoor je het als eerste wanneer de koppeling voor jouw systeem live staat.

Op dit moment bieden we enkel beperkte mogelijkheden voor dropshipment. Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om jouw bestelling op een ander afleveradres te laten leveren. Binnenkort wordt er voor zakelijke klanten een optie toegevoegd in het bestelproces om aan te vinken dat het om een dropshipment bestelling gaat.


Vraag of voorstel? Neem contact met ons op!

Voor zakelijke vragen of voorstellen kun je per e-mail contact met ons opnemen via zakelijk@drankkoning.nl, of gebruik onderstaand contactformulier.

Zakelijke vraag of voorstel
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *