Zakelijk inkopenOfferte aanvragen

Wil je grotere volumes van een product inkopen of plaats je een bestelling met een uitzonderlijk hoge bestelwaarde? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende offerte. We hebben scherpe prijsafspraken met verschillende importeurs, fabrikanten en groothandels waardoor ook jij hiervan kan meeprofiteren.Op rekening bestellen

Op rekening bestellen is enkel mogelijk voor een geselecteerd aantal klanten. Bij een eerste bestelling gaan we altijd uit van vooruitbetalen. Hierna kunnen we kijken naar de mogelijkheden om op rekening te bestellen. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden, eventueel kunnen we voor bepaalde bedrijven en instanties ook uitzonderingen maken.

Goedkeuring aanvragenZakelijk account

Met een zakelijk account krijg je automatisch de productprijzen exclusief BTW te zien. Het is daarnaast mogelijk om orderreferenties in te voeren en (bij goedkeuring) op rekening te bestellen. Kies tijdens het registratie proces voor "Ik ben een bedrijf".

Zakelijk account registeren


BTW-verlegging

Voor zakelijke klanten die vanuit België of Duitsland bestellen wordt automatisch 0% BTW berekend in de winkelwagen na het invullen van een geldig BTW-nummer in het bestelproces. Vergeet hierbij niet zelf de BTW aan te geven in de aangifte.

Vraag of voorstel? Neem contact met ons op!

Voor zakelijke vragen of voorstellen kun je per e-mail contact met ons opnemen via zakelijk@drankkoning.nl, of gebruik onderstaand contactformulier.

Zakelijke vraag of voorstel
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *