Het drankspel aas is baas


De instructies, spelregels en benodigdheden voor het drankspel aas is baas.
Benodigdheden

 

Omschrijving

Aas is baas is een drankspel waarbij het gokvermogen en pokerfaces goed getest worden. De kaarten worden aan alle spelers uitgedeeld, als jij een aas hebt ben jij de baas en mag jij een willekeurige kaart waarde noemen. Alle spelers met deze kaart moeten dan drinken. Je mag binnen dit spel bluffen dat je een aas hebt. Maar pas wel op, als een andere speler benoemt dat jij bluft en dit klopt, dan moet jij drinken. Mocht je iemand als bluffer benoemen en hij heeft wel een aas, dan drink je zelf.

 

Instructies

  1. Iedereen krijgt één kaart
  2. De speler die rechts van de deler zit mag als eerste zeggen of hij een aas heeft of niet, hierna mag degene die hier rechts van zit dit benoemen, enzovoorts.
  3. Wanneer iemand zegt dat hij een aas heeft mag een andere speler dit als bluf benoemen. Klopt dit? Dan drinkt degene die bluft. Klopt dit niet? Dan drinkt deze speler zelf.
  4. Degene die als eerste een aas heeft benoemd mag een willekeurige waarde tussen 2 en koning benoemen, iedereen met deze kaart drinkt. Hierna kun je terug naar stap 1.

Bonus tip van de drankkoning:

  • Nog méér drinken? Drink dan de waarde van de kaart die genoemd wordt in slokken.

Aangeraden producten voor jou

Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd op
Schaken - Drankspel
€ 17,95*
Bezorgd op
Shot Ball - Drankspel
€ 6,99*
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd op
Hot Wire - Buzzed Drankspel
€ 9,95*