Het drankspel among us


De instructies, spelregels en benodigdheden voor het drankspel among us.


Benodigdheden

  • Shotglazen
  • Transparante sterke drank
  • Water

 

Omschrijving

Het drankspel among us lijkt op het bekende videospel, er is één verrader in het spel die de overige spelers wilt achterhalen. Alle shotglaasjes worden met water gevuld, op één shotglas na: hier komt de sterke drank in. De spelers zien niet in welk glas welk drinken zit. Iedereen drinkt tegelijk zijn drinken op, daarna mag iedereen stemmen op degene waarvan hij denkt dat die de sterke drank gedronken heeft. Het is dus belangrijk om goed op jouw pokerface te letten. Als jij het goed geraden hebt, dan mag je een shotje weggeven aan een speler naar keuze. Heb je het fout geraden, dan moet je zelf een shot nemen.

 

Instructies

  1. Iedere speler krijgt een shotglas.
  2. Vul de shotglazen met water, waarvan 1 gevuld wordt met sterke drank
  3. Iedereen pakt tegelijk de shot.
  4. Iedereen stemt nu op degene waarvan hij denkt dat de sterke drank heeft gehad. Heb je het goed? Dan mag je een shot weggeven. Heb je het fout? Dan pak je zelf de shot.

Bonus tip van de drankkoning:

  • Speel je liever met een andere drank dan transparante sterke drank? Bestel dan onze American Cups waarmee de inhoud van je beker niet zichtbaar is.

Bestel de benodigdheden

bezorgd
Shotglas dispenser - Shotfontein - Met 6 shotglazen
Met deze shotfontein vul je gemakkelijk en snel 6 shotglazen met een gelijke hoeveelheid drank. Je hoeft enkel jouw fles boven in de dispenser te schenken en alle shotglazen zullen gevuld zijn.
€ 10,95*

Aanbevolen voor jou

bezorgd
Battle Shots - Zeeslag Drankspel
Speel zeeslag op een nieuwe en unieke manier en laat de boten (shotglazen) van jouw tegenstander zinken.
€ 7,95*
bezorgd
Beer Pong Keukenschort - Drankspel
De meest unieke manier om het drankspel beer pong te spelen, met een keukenschort! Een van jullie trekt het keukenschort aan en de rest probeert de cups te raken. Maak het extra lastig door te bewegen.
€ 10,95*
bezorgd
Beer Pong Set - 22 red cups en 15 tafeltennisballen - 550ml
Deze complete beer pong set bestaat uit 22 red cups en 15 tafeltennisballen. Alle benodigdheden voor een potje beer pong met 4 rijen van 10 bekers per kant, 2 extra bekers voor het balletje schoon te maken en een grote hoeveelheid extra tafeltennisballen voor het geval je deze kwijt raakt. De stevige originele Amerikaanse red cups hebben een inhoud van 550ml.
€ 6,95*
Aanbevolen door DrankKoning.nl
bezorgd
Bierpong Hoed - Opblaasbaar - Set van 2 met accessoires
Deze opblaasbare bierpong hoeden zijn dé upgrade voor het standaard Amerikaanse spel "Beer Pong". Speel nu tegen jouw vriend of vriendin op alle mogelijke locaties. De hoed is makkelijk bruikbaar en comfortabel op het hoofd. Wordt geleverd als set van 2 stuks en wordt geleverd inclusief 12 plastic cups en 2 tafeltennisballen.  
€ 12,95*
7.21 %
Aanbevolen door DrankKoning.nl
bezorgd
Bierpong Luchtbed - Opblaasbaar - Go Slam Your Summer
In samenwerking met GoFun: Het opblaasbare "Go Slam Your Summer" bierpong luchtbed. Maak jouw zon, zee-en strandvakantie een succes met deze opblaasbare pool pong. Per kant is dit drijvende luchtbed voorzien van houders voor 10 bekers. In totaal dus ruimte voor 20 american cups. Door de houders kunnen de bekers niet omvallen. Dit product wordt geleverd exclusief cups, deze kunnen apart worden besteld.
€ 6,95* € 7,49* (7.21% korting)
13.34 %
Aanbevolen door DrankKoning.nl
bezorgd
Bierpong Tafel - Beer Pong King - Opvouwbaar en draagbaar als koffer
Met deze handige opklapbare bierpong tafel maak je jouw party altijd een succes. Deze tafel beschikt over de officiële beer pong afmetingen (240 x 60 x 70cm) en is in hoogte verstelbaar. De tafel is voorzien van een unieke opdruk met koningen en de tekst "Beer Pong King". Door het slimme design is deze gemakkelijk in te klappen en mee te nemen als kleine koffer (63 x 14 x 64cm), de tafel is daarvoor voorzien van een handig handvat om hem te vervoeren. Het tafelblad is gemakkelijk schoon te maken met een natte poetsdoek, drankresten veeg je dus zo weg. De materialen in deze tafel bestaan uit een aluminium frame, MDF blad en een print van PP/PVC.De tafel wordt geleverd exclusief bekers / american cups.
€ 64,99* € 74,99* (13.34% korting)
Aanbevolen door DrankKoning.nl
bezorgd
Dare Pong - Beer Pong Uitbreidingsset
Dare Pong is de uitbreidingsset voor het klassieke Beer Pong drankspel. In dit drankspel wordt Beer Pong gecombineerd met Truth or Dare. Onder elke beker leg je een van de 120 waterdichte kaarten. Als het andere team jouw beker raakt, dan moet je ervoor kiezen om de beker te drinken, of de opdracht op de kaart onder deze beker uitvoeren. Hierdoor wordt het spel spannender en kan het langer duren voordat je verliest. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om altijd zowel de beker te drinken als de opdracht uit te voeren.
€ 19,99*
Aanbevolen door DrankKoning.nl
bezorgd
Drinkopoly - Het vaagste spel ooit - Drankspel (NL)
Drinkopoly is het bekende monopoly drankspel. Deze Nederlandstalige versie omschrijft zichzelf als "het vaagste spel ooit". Het bord heeft 44 vakken en zit vol met leuke taken, opdrachten en regels. Taken zijn bijvoorbeeld het bezoeken van bars, pubs of clubs, het nemen van een shot of drinken van een glas. Daarnaast zijn er ook speciale taken en activiteiten als truth en dares, armworstelen, tongtwisters, openingszinnen en kissing contests. Het spel bevat 50 kaarten die de velen verschillende taken omschrijven. Wanneer je de taak niet voltooid, dan moet je een slok pakken. De persoon die als eerste zijn reis eindigt en alle taken voltooit, wint!
€ 29,95*
13.38 %
Aanbevolen door DrankKoning.nl
bezorgd
Het beruchte bierspel - Drankspel
Het meest beruchte bierspel, nu beschikbaar bij DrankKoning. Drink jouw vrienden onder de vloer met de meest gekke opdrachten.
€ 12,95* € 14,95* (13.38% korting)
17.67 %
bezorgd
Hexagonal Beer Pong - Set van 22 zeshoekige red cups en 15 tafeltennisballen - 450ml
Hexagonal beer pong is een complete set bestaat van 22 zeshoekige red cups en 15 tafeltennisballen. Door de zeshoekige vorm passen de bekers perfect op elkaar en ontstaat er nooit meer discussie over te veel ruimte tussen de bekers. Daarnaast voegt dit een extra twist toe aan het spel, omdat er meer kans is om het balletje te stuiteren.De set bevat alle benodigdheden voor een potje beer pong met 4 rijen van 10 bekers per kant, 2 extra bekers voor het balletje schoon te maken en een grote hoeveelheid extra tafeltennisballen voor het geval je deze kwijt raakt. De stevige Amerikaanse red cups hebben een inhoud van 450ml en zijn afwasbaar.
€ 6,99* € 8,49* (17.67% korting)

Meer drankspellen spelen?

Bekijk alle drankspel instructies