Het drankspel fuck the dealer


De instructies, spelregels en benodigdheden voor het drankspel fuck the dealer.Benodigdheden

 

Omschrijving

Bij het drankspel fuck the dealer speelt de ‘dealer’ tegen de overige spelers. De spelers proberen te raden welke kaart de dealer omdraait, als dit klopt drinkt de dealer. Als de speler de kaart fout raadt, geeft de dealer aan of de kaart hoger of lager is dan de geraden kaart. De speler mag nu een tweede keer raden, als dit weer fout moet deze speler drinken. Wanneer driemaal achter elkaar de kaart niet geraden wordt, wordt de speler links van de huidige dealer de nieuwe dealer. De oude dealer doet nu gewoon mee als speler. De nieuwe dealer gaat verder bij de speler die bij de vorige dealer aan de beurt zou zijn geweest. De gespeelde kaarten worden na een beurt open op tafel gelegd in de juiste volgorde, zodat de spelers kunnen zien welke kaarten al gespeeld zijn.

 

Instructies

  1. Bepaal wie de dealer is: dit kan willekeurig gebeuren, maar hier kan ook voor gedobbeld worden of bij het trekken van de hoogste kaart.
  2. De dealer pakt de bovenste kaart van de stapel, alleen de dealer mag deze kaart zien.
  3. De speler links van de dealer raadt als eerste de waarde van de kaart. Heeft de speler dit goed? Dan drinkt de dealer 2 slokken en kun je verder naar stap 5. Heeft de speler dit fout? Dan noemt de dealer of de kaart hoger of lager ligt dan de genoemde waarde.
  4. De speler noemt opnieuw de waarde van de kaart. Heeft de speler dit goed? Dan drinkt de dealer 1 slok. Heeft hij dit fout? Dan drinkt de speler 1 slok.
  5. De dealer schuift nu een plek op naar links, hierna kun je de stappen opnieuw doorlopen totdat de speelkaarten allemaal op tafel liggen. 

Bonus tips van de drankkoning:

  • Nog méér drinken? Laat de speler dan net zoveel slokken nemen als de afstand tussen de geraden kaart en de kaart die de dealer vast heeft.
  • Leg de gespeelde kaarten niet open op tafel om het moeilijker te maken om de juiste kaart te raden.

Aangeraden producten voor jou

Aanbevolen door DrankKoning.nl
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd op
Hot Wire - Buzzed Drankspel
€ 9,95*
Aanbevolen door DrankKoning.nl