Het drankspel hoger of lager


De instructies, spelregels en benodigdheden voor het drankspel hoger of lager.Benodigdheden

 

Omschrijving

Bij het drankspel hoger of lager is het de bedoeling dat de deler een kaart neerlegt en omstebeurt een persoon moet raden of de kaart hoger of lager is dan de kaart die neergelegd is. Wanneer je het fout raad, drink je! Zet dit voort totdat het hele pak kaarten op tafel ligt.

 

Instructies

  1. Haal alle jokers uit het kaartspel.
  2. Kies iemand die de deler is.
  3. De deler legt het pak kaarten geschud en ondersteboven op tafel waarna hij een kaart ernaast legt en omdraait.
  4. Omstebeurt zegt iemand in de groep of de volgende kaart hoger of lager is dan de kaart die op tafel ligt, de deler legt dan de volgende kaart op tafel. Heb je het fout? Dan drink je!
  5. Zet dit voort totdat het hele pak kaarten omgedraaid op tafel ligt.

Bonus tip van de drankkoning:

  • Nog meer drinken? Koppel dan opdrachten aan bepaalde soorten kaarten. Bijvoorbeeld een dubbele slok bij de aas, een slok uitdelen bij de boer of een adtje bij een vrouw.

Bestel de benodigdheden

bezorgd
Mini Speelkaarten - Reiseditie - 6x4cm
Een pak van 54 mini speelkaarten. Door het kleine formaat van 6x4cm is deze gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie.
€ 1,49*

Aanbevolen voor jou

bezorgd
Battle Shots - Zeeslag Drankspel
Speel zeeslag op een nieuwe en unieke manier en laat de boten (shotglazen) van jouw tegenstander zinken.
€ 7,95*
14.39 %
bezorgd
Beer Pong Set - 22 red cups en 15 tafeltennisballen - 550ml
Deze complete beer pong set bestaat uit 22 red cups en 15 tafeltennisballen. Alle benodigdheden voor een potje beer pong met 4 rijen van 10 bekers per kant, 2 extra bekers voor het balletje schoon te maken en een grote hoeveelheid extra tafeltennisballen voor het geval je deze kwijt raakt. De stevige originele Amerikaanse red cups hebben een inhoud van 550ml.
€ 5,95* € 6,95* (14.39% korting)
11.2 %
bezorgd
Bierpong Hoed - Opblaasbaar - Set van 1 hoed met accessoires
Deze opblaasbare bierpong hoeden zijn dé upgrade voor het standaard Amerikaanse spel "Beer Pong". Speel nu tegen jouw vriend of vriendin op alle mogelijke locaties. De hoed is makkelijk bruikbaar en comfortabel op het hoofd. Wordt geleverd als set van 1 bier pong hoed inclusief 12 plastic cups en 2 tafeltennisballen.  
€ 11,50* € 12,95* (11.2% korting)
bezorgd
Bierpong Luchtbed - Opblaasbaar - Go Slam Your Summer
In samenwerking met GoFun: Het opblaasbare "Go Slam Your Summer" bierpong luchtbed. Maak jouw zon, zee-en strandvakantie een succes met deze opblaasbare pool pong. Per kant is dit drijvende luchtbed voorzien van houders voor 10 bekers. In totaal dus ruimte voor 20 american cups. Door de houders kunnen de bekers niet omvallen. Dit product wordt geleverd exclusief cups, deze kunnen apart worden besteld.
€ 7,49*
bezorgd
Bierpong Tafel - Beer Pong King - Opvouwbaar en draagbaar als koffer
Met deze handige opklapbare bierpong tafel maak je jouw party altijd een succes. Deze tafel beschikt over de officiële beer pong afmetingen (240 x 60 x 70cm) en is in hoogte verstelbaar. De tafel is voorzien van een unieke opdruk met koningen en de tekst "Beer Pong King".  Door het slimme design is deze gemakkelijk in te klappen en mee te nemen als kleine koffer (63 x 14 x 64cm), de tafel is daarvoor voorzien van een handig handvat om hem te vervoeren. Het tafelblad is gemakkelijk schoon te maken met een natte poetsdoek, drankresten veeg je dus zo weg.  De materialen in deze tafel bestaan uit een aluminium frame, MDF blad en een print van PP/PVC.De tafel wordt geleverd exclusief bekers / american cups.
€ 99,95*
bezorgd
Dare Pong - Beer Pong Uitbreidingsset
Dare Pong is de uitbreidingsset voor het klassieke Beer Pong drankspel. In dit drankspel wordt Beer Pong gecombineerd met Truth or Dare. Onder elke beker leg je een van de 120 waterdichte kaarten. Als het andere team jouw beker raakt, dan moet je ervoor kiezen om de beker te drinken, of de opdracht op de kaart onder deze beker uitvoeren. Hierdoor wordt het spel spannender en kan het langer duren voordat je verliest. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om altijd zowel de beker te drinken als de opdracht uit te voeren.
€ 19,99*
bezorgd
Verzonden door partner: jrgames DON'T TELL - NSFW Uitbreiding - Drankspel (EN)
DON'T TELL NSFW - De intensere uitbreiding op het basisspel DON'T TELLDit uitbreidingsdeck is speciaal ontwikkeld voor degenen die van grensverleggende humor houden en niet bang zijn om een beetje uitgedaagd te worden.Speel op jouw manier: Dit deck kan op zichzelf worden gespeeld, maar voor de ultieme ervaring combineer je het met het originele DON'T TELL spel. De houten dobbelsteen uit het originele spel bevat twee zijden met een stip. Telkens wanneer die stip verschijnt, is het tijd om je lot onder ogen te komen en een uitbreidingskaart te trekken. Bereid je voor op lachen, diepgaande gesprekken en misschien een paar verrassingen terwijl je een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen verkent.Nog meer uitdaging: Dit uitbreidingsdeck beschikt over 55 unieke speelkaarten, zorgvuldig samengesteld om elk spel nog onvergetelijker te maken. De kaartcategorieën blijven hetzelfde als het originele spel, maar de intensiteit van de kaarten zijn hoger en variëren van level 2 tot level 4.Speel met iedereen: Of je nu met vrienden, stellen, of een mix van beiden bent, maak je klaar om herinneringen te creëren die je met een glimlach én een blos op je gezicht achterlaten. Bestel nu en laat de onvergetelijke avonden beginnen! Inhoud: 24 Do-kaarten, 24 Tell-kaarten en 7 speciale kaarten
€ 14,95*
bezorgd
Verzonden door partner: jrgames DON'T TELL Original - Drankspel (EN)
DON'T TELL Original - Het Ulieme Party- en Drankspel voor "Volwassenen"De drank staat koud, DON'T TELL staat op tafel, dit kan maar één ding betekenen: tijd voor totale escalatie. Met hilarische opdrachten en gevoelige onderwerpen die elke keer weer voor een geweldige avond zorgen. Creëer samen nieuwe herinneringen, altijd en overal.Het bekende Truth or Dare-spel herzien, dat is DON'T TELL. Degene die aan de beurt is gooit de dobbelsteen en trekt een kaart uit de bijbehorende stapel. Vervolgens moet deze persoon de opdracht uitvoeren of de vraag beantwoorden. Als de opdracht is voldaan, is de volgende speler aan de beurt. Speciale Kaarten zitten zowel in de "TELL" als de "DO" stapel verstopt en zorgen voor onverwachte wendingen die de dynamiek van het spel op elk moment kunnen veranderen. Deze kaarten geven je bijvoorbeeld de mogelijkheid om kaarten te weigeren of door te spelen naar andere spelers.DON'T Tell brengt elk samenzijn tot leven. Dankzij verschillende categorieën, waaronder Drank, Vurig, Seksueel en Koppel, pas je het spel eenvoudig aan voor de perfecte sfeer. Door gewaagde en pikante- tot openhartige vragen, gecombineerd met gekke en gedurfde opdrachten, leer jij je vrienden op een nieuwe manier kennen.
€ 21,95*
bezorgd
Het beruchte bierspel - Drankspel
Het meest beruchte bierspel, nu beschikbaar bij DrankKoning. Drink jouw vrienden onder de vloer met de meest gekke opdrachten.
€ 14,95*
bezorgd
Hexagonal Beer Pong - Set van 22 zeshoekige red cups en 15 tafeltennisballen - 450ml
Hexagonal beer pong is een complete set bestaat van 22 zeshoekige red cups en 15 tafeltennisballen. Door de zeshoekige vorm passen de bekers perfect op elkaar en ontstaat er nooit meer discussie over te veel ruimte tussen de bekers. Daarnaast voegt dit een extra twist toe aan het spel, omdat er meer kans is om het balletje te stuiteren.De set bevat alle benodigdheden voor een potje beer pong met 4 rijen van 10 bekers per kant, 2 extra bekers voor het balletje schoon te maken en een grote hoeveelheid extra tafeltennisballen voor het geval je deze kwijt raakt. De stevige Amerikaanse red cups hebben een inhoud van 450ml en zijn afwasbaar.
€ 7,50*

Meer drankspellen spelen?

Bekijk alle drankspel instructies