Het drankspel kingsen


De instructies, spelregels en benodigdheden voor het drankspel kingsen.Benodigdheden

 

Omschrijving

Bij het drankspel kingsen, ook wel kingszen genoemd, is het de bedoeling dat iedereen in de groep omstebeurt een kaart pakt. Elke soort kaart staat voor een bepaalde opdracht. De kaarten liggen in een cirkel rond een shotglas. Wanneer iemand de cirkel verbreekt bij het pakken van een kaart, is het spel voorbij en moet diegene de shot pakken.

 

Instructies

  1. Vul een shotglas met drank.
  2. Verwijder de jokers uit het kaartspel en vorm een cirkel rond het shotglas.
  3. Iedereen in de groep pakt omstebeurt een kaart en voert de opdracht uit die bij zijn kaart hoort. (Bekijk de opdrachten in de tabel hieronder)
  4. Probeer de cirkel hierbij niet te verbreken.
  5. Wanneer de cirkel verbroken wordt of wanneer er 4 heren op tafel liggen moet diegene de shot in het midden pakken.

 

Opdrachten

Kaart Regel Uitleg
2 Slokken uitdelen Kies één persoon in de groep die een slok moet pakken.
3 Zelf drinken Drink zelf een slok.
4 Categorie kiezen Kies een categorie. Dit kan vanalles zijn, bijvoorbeeld biermerken, automerken, etc. Degene die niets meer weet om op te noemen of iets opnoemt dat al eerder geweest is, moet drinken.
5 Duimen Leg je duim op een willekeurig moment op tafel. Iedereen volgt hierbij. Degene die zijn duim als laatste op tafel legt, drinkt.
6 Drinking buddy Kies één speler die telkens wanneer jij een slok moet pakken, meedrinkt.
7 Tafel van 7 Omstebeurt wordt er opgeteld vanaf 1. De getallen die niet genoemd mogen worden zijn de tafels van 7 (7, 14, 21, etc.) en getallen met een 7 erin (7, 17, 27, etc.). Wanneer iemand in de groep een fout maakt, moet hij een slok pakken.
8 Regel verzinnen Bedenk een regel waaraan iedereen zich het gehele spel aan moet houden. Degene die de regel niet uitvoert moet een slok pakken.
9 Regel afschaffen Wanneer je de kaart 9 pakt, mag je een regel naar keuze die bij kaart 8 is verzonnen afschaffen.
10 Quizmaster Jij bent de quizmaster! Niemand mag antwoorden op jouw vragen. Doen ze dat toch? Dan moeten zij een slok pakken! Er is maximaal één quizmaster tegelijk in het spel.
Boer Wijzen Iedereen steekt zijn hand in de lucht. Tel af vanaf 5 en iedereen wijst degene aan die hij denkt dat moet drinken. Degene met de meeste stemmen moet een slok pakken.
Vrouw Rise of the queen Bij rise of the queen mag je op een willekeurig moment je hand opsteken en "Rise of the queen" roepen, iedereen volgt. Degene die dit als laatste doet, drinkt!
Koning Neerleggen Wanneer je een koning raapt mag je deze bovenop het shotglas leggen. Wanneer iemand de vierde koning oplegt heeft hij verloren en moet hij de shot pakken.
Aas Omkeren Het spel draait om, ga nu de andere richting op.

Bonus tip van de drankkoning:

  • Nog méér drinken? Kies bij 8 als regel "dubbel drinken", zo gaat het spel er heel snel heftig aan toe!

Bestel de benodigdheden

Bezorgd:
Mini Speelkaarten - Reiseditie - 6x4cm
Een pak van 54 mini speelkaarten. Door het kleine formaat van 6x4cm is deze gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie.
€ 1,49*

Aanbevolen voor jou

Bezorgd:
Battle Shots - Zeeslag Drankspel
Speel zeeslag op een nieuwe en unieke manier en laat de boten (shotglazen) van jouw tegenstander zinken.
€ 7,95*
61.78 %
Bezorgd:
Beer Dunk - Drankspel
Het beer dunk drankspel is een enorm spannende wedstrijd. Met dit drankspel test je hoeveel bekers jij zonder handen kan drinken en hoe ver jij de toren kan leegdrinken! 1. Bouw de toren met volle bekers en bierviltjes ertussen. 2. Houd je armen achter je rug en begin van boven naar onder de bekers leeg te drinken en bierviltjes weg te tillen, probeer te toren niet om te stoten. 3. Welke speler het verste komt zonder de toren om te stoten, heeft gewonnen!
€ 4,95* € 12,95* (61.78% korting)
16.74 %
Bezorgd:
Beer Pong Keukenschort - Drankspel
De meest unieke manier om het drankspel beer pong te spelen, met een keukenschort! Een van jullie trekt het keukenschort aan en de rest probeert de cups te raken. Maak het extra lastig door te bewegen.
€ 9,95* € 11,95* (16.74% korting)
28.78 %
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd:
Bierpong Luchtbed - Opblaasbaar - Go Slam Your Summer
In samenwerking met GoFun: Het opblaasbare "Go Slam Your Summer" bierpong luchtbed. Maak jouw zon, zee-en strandvakantie een succes met deze opblaasbare pool pong. Per kant is dit drijvende luchtbed voorzien van houders voor 10 bekers. In totaal dus ruimte voor 20 american cups. Door de houders kunnen de bekers niet omvallen. Dit product wordt geleverd exclusief cups, deze kunnen apart worden besteld.
€ 4,95* € 6,95* (28.78% korting)
24.25 %
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd:
Bierpong Tafel - Beer Pong King - Opvouwbaar en draagbaar als koffer
Met deze handige opklapbare bierpong tafel maak je jouw party altijd een succes. Deze tafel beschikt over de officiële beer pong afmetingen (240 x 60 x 70cm) en is in hoogte verstelbaar. De tafel is voorzien van een unieke opdruk met koningen en de tekst "Beer Pong King". Door het slimme design is deze gemakkelijk in te klappen en mee te nemen als kleine koffer (63 x 14 x 64cm), de tafel is daarvoor voorzien van een handig handvat om hem te vervoeren. Het tafelblad is gemakkelijk schoon te maken met een natte poetsdoek, drankresten veeg je dus zo weg. De materialen in deze tafel bestaan uit een aluminium frame, MDF blad en een print van PP/PVC.De tafel wordt geleverd exclusief bekers / american cups.
€ 74,99* € 99,00* (24.25% korting)
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd:
Dare Pong - Beer Pong Uitbreidingsset
Dare Pong is de uitbreidingsset voor het klassieke Beer Pong drankspel. In dit drankspel wordt Beer Pong gecombineerd met Truth or Dare. Onder elke beker leg je een van de 120 waterdichte kaarten. Als het andere team jouw beker raakt, dan moet je ervoor kiezen om de beker te drinken, of de opdracht op de kaart onder deze beker uitvoeren. Hierdoor wordt het spel spannender en kan het langer duren voordat je verliest. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om altijd zowel de beker te drinken als de opdracht uit te voeren.
€ 19,99*
Bezorgd:
Drank dobbelstenen - Drankspel - Tipsy Dice - Set van 2
Een leuk en simpel drankspel in de vorm van dobbelstenen. Rol de 2 dobbelstenen en zie welke opdrachten jij of een ander moet uitvoeren.
€ 2,49*
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd:
Drinkopoly - Het vaagste spel ooit - Drankspel (NL)
Drinkopoly is het bekende monopoly drankspel. Deze Nederlandstalige versie omschrijft zichzelf als "het vaagste spel ooit". Het bord heeft 44 vakken en zit vol met leuke taken, opdrachten en regels. Taken zijn bijvoorbeeld het bezoeken van bars, pubs of clubs, het nemen van een shot of drinken van een glas. Daarnaast zijn er ook speciale taken en activiteiten als truth en dares, armworstelen, tongtwisters, openingszinnen en kissing contests. Het spel bevat 50 kaarten die de velen verschillende taken omschrijven. Wanneer je de taak niet voltooid, dan moet je een slok pakken. De persoon die als eerste zijn reis eindigt en alle taken voltooit, wint!
€ 29,95*
Bezorgd:
Elektronisch Roulette Drankspel
De elektronische versie van het roulette drankspel. Zodra het balletje op jouw nummer valt moet je een shot nemen.
€ 14,95*
Aanbevolen door DrankKoning.nl
Bezorgd:
Het beruchte bierspel - Drankspel
Het meest beruchte bierspel, nu beschikbaar bij DrankKoning. Drink jouw vrienden onder de vloer met de meest gekke opdrachten.
€ 14,95*