Het drankspel kingsen


De instructies, spelregels en benodigdheden voor het drankspel kingsen.Benodigdheden

 

Omschrijving

Bij het drankspel kingsen, ook wel kingszen genoemd, is het de bedoeling dat iedereen in de groep omstebeurt een kaart pakt. Elke soort kaart staat voor een bepaalde opdracht. De kaarten liggen in een cirkel rond een shotglas. Wanneer iemand de cirkel verbreekt bij het pakken van een kaart, is het spel voorbij en moet diegene de shot pakken.

 

Instructies

  1. Vul een shotglas met drank.
  2. Verwijder de jokers uit het kaartspel en vorm een cirkel rond het shotglas.
  3. Iedereen in de groep pakt omstebeurt een kaart en voert de opdracht uit die bij zijn kaart hoort. (Bekijk de opdrachten in de tabel hieronder)
  4. Probeer de cirkel hierbij niet te verbreken.
  5. Wanneer de cirkel verbroken wordt of wanneer er 4 heren op tafel liggen moet diegene de shot in het midden pakken.

 

Opdrachten

Kaart Regel Uitleg
2 Slokken uitdelen Kies één persoon in de groep die een slok moet pakken.
3 Zelf drinken Drink zelf een slok.
4 Categorie kiezen Kies een categorie. Dit kan vanalles zijn, bijvoorbeeld biermerken, automerken, etc. Degene die niets meer weet om op te noemen of iets opnoemt dat al eerder geweest is, moet drinken.
5 Duimen Leg je duim op een willekeurig moment op tafel. Iedereen volgt hierbij. Degene die zijn duim als laatste op tafel legt, drinkt.
6 Drinking buddy Kies één speler die telkens wanneer jij een slok moet pakken, meedrinkt.
7 Tafel van 7 Omstebeurt wordt er opgeteld vanaf 1. De getallen die niet genoemd mogen worden zijn de tafels van 7 (7, 14, 21, etc.) en getallen met een 7 erin (7, 17, 27, etc.). Wanneer iemand in de groep een fout maakt, moet hij een slok pakken.
8 Regel verzinnen Bedenk een regel waaraan iedereen zich het gehele spel aan moet houden. Degene die de regel niet uitvoert moet een slok pakken.
9 Regel afschaffen Wanneer je de kaart 9 pakt, mag je een regel naar keuze die bij kaart 8 is verzonnen afschaffen.
10 Quizmaster Jij bent de quizmaster! Niemand mag antwoorden op jouw vragen. Doen ze dat toch? Dan moeten zij een slok pakken! Er is maximaal één quizmaster tegelijk in het spel.
Boer Wijzen Iedereen steekt zijn hand in de lucht. Tel af vanaf 5 en iedereen wijst degene aan die hij denkt dat moet drinken. Degene met de meeste stemmen moet een slok pakken.
Vrouw Rise of the queen Bij rise of the queen mag je op een willekeurig moment je hand opsteken en "Rise of the queen" roepen, iedereen volgt. Degene die dit als laatste doet, drinkt!
Koning Neerleggen Wanneer je een koning raapt mag je deze bovenop het shotglas leggen. Wanneer iemand de vierde koning oplegt heeft hij verloren en moet hij de shot pakken.
Aas Omkeren Het spel draait om, ga nu de andere richting op.

Bonus tip van de drankkoning:

  • Nog méér drinken? Kies bij 8 als regel "dubbel drinken", zo gaat het spel er heel snel heftig aan toe!

Bestel de benodigdheden

33.56 %
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Mini Speelkaarten - Reiseditie - 6x4cm
Een pak van 54 mini speelkaarten. Door het kleine formaat van 6x4cm is deze gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie.
€ 0,99* € 1,49* (33.56% korting)

Aanbevolen voor jou

bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Battle Shots - Zeeslag Drankspel
Speel zeeslag op een nieuwe en unieke manier en laat de boten (shotglazen) van jouw tegenstander zinken.
€ 7,95*
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Beer Pong Keukenschort - Drankspel
De meest unieke manier om het drankspel beer pong te spelen, met een keukenschort! Een van jullie trekt het keukenschort aan en de rest probeert de cups te raken. Maak het extra lastig door te bewegen.
€ 9,95*
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Beer Pong Set - 22 red cups en 15 tafeltennisballen - 550ml
Deze complete beer pong set bestaat uit 22 red cups en 15 tafeltennisballen. Alle benodigdheden voor een potje beer pong met 4 rijen van 10 bekers per kant, 2 extra bekers voor het balletje schoon te maken en een grote hoeveelheid extra tafeltennisballen voor het geval je deze kwijt raakt. De stevige originele Amerikaanse red cups hebben een inhoud van 550ml.
Vanaf € 4,75*
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Bierpong Hoed - Opblaasbaar - Set van 1 hoed met accessoires
Deze opblaasbare bierpong hoeden zijn dé upgrade voor het standaard Amerikaanse spel "Beer Pong". Speel nu tegen jouw vriend of vriendin op alle mogelijke locaties. De hoed is makkelijk bruikbaar en comfortabel op het hoofd. Wordt geleverd als set van 1 bier pong hoed inclusief 12 plastic cups en 2 tafeltennisballen.  
€ 11,95*
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Bierpong Luchtbed - Opblaasbaar - Go Slam Your Summer
In samenwerking met GoFun: Het opblaasbare "Go Slam Your Summer" bierpong luchtbed. Maak jouw zon, zee-en strandvakantie een succes met deze opblaasbare pool pong. Per kant is dit drijvende luchtbed voorzien van houders voor 10 bekers. In totaal dus ruimte voor 20 american cups. Door de houders kunnen de bekers niet omvallen. Dit product wordt geleverd exclusief cups, deze kunnen apart worden besteld.
€ 7,49*
11.77 %
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Bierpong Tafel - Beer Pong Table - Opvouwbaar en draagbaar als koffer
Met deze handige opklapbare bierpong tafel maak je jouw party altijd een succes. Deze tafel beschikt over de officiële beer pong afmetingen en heeft een mooie opdruk. Door het slimme design is deze gemakkelijk in te klappen en mee te nemen als koffer. Het tafelblad is gemakkelijk schoon te maken met een natte poetsdoek. Het blad beschikt over een zwart melamine gedrukt logo dat tevens krasbestendig en duurzaam is.
€ 74,99* € 84,99* (11.77% korting)
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Dare Pong - Beer Pong Uitbreidingsset
Dare Pong is de uitbreidingsset voor het klassieke Beer Pong drankspel. In dit drankspel wordt Beer Pong gecombineerd met Truth or Dare. Onder elke beker leg je een van de 120 waterdichte kaarten. Als het andere team jouw beker raakt, dan moet je ervoor kiezen om de beker te drinken, of de opdracht op de kaart onder deze beker uitvoeren. Hierdoor wordt het spel spannender en kan het langer duren voordat je verliest. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om altijd zowel de beker te drinken als de opdracht uit te voeren.
€ 19,99*
bezorgd
Partnerzending | Door jrgames DON'T TELL - NSFW Uitbreiding - Drankspel (EN)
DON'T TELL NSFW - De intensere uitbreiding op het basisspel DON'T TELLDit uitbreidingsdeck is speciaal ontwikkeld voor degenen die van grensverleggende humor houden en niet bang zijn om een beetje uitgedaagd te worden.Speel op jouw manier: Dit deck kan op zichzelf worden gespeeld, maar voor de ultieme ervaring combineer je het met het originele DON'T TELL spel. De houten dobbelsteen uit het originele spel bevat twee zijden met een stip. Telkens wanneer die stip verschijnt, is het tijd om je lot onder ogen te komen en een uitbreidingskaart te trekken. Bereid je voor op lachen, diepgaande gesprekken en misschien een paar verrassingen terwijl je een breed scala aan onderwerpen en uitdagingen verkent.Nog meer uitdaging: Dit uitbreidingsdeck beschikt over 55 unieke speelkaarten, zorgvuldig samengesteld om elk spel nog onvergetelijker te maken. De kaartcategorieën blijven hetzelfde als het originele spel, maar de intensiteit van de kaarten zijn hoger en variëren van level 2 tot level 4.Speel met iedereen: Of je nu met vrienden, stellen, of een mix van beiden bent, maak je klaar om herinneringen te creëren die je met een glimlach én een blos op je gezicht achterlaten. Bestel nu en laat de onvergetelijke avonden beginnen! Inhoud: 24 Do-kaarten, 24 Tell-kaarten en 7 speciale kaarten
€ 14,95*
bezorgd
Partnerzending | Door jrgames DON'T TELL Original - Drankspel (EN)
DON'T TELL Original - Het Ulieme Party- en Drankspel voor "Volwassenen"De drank staat koud, DON'T TELL staat op tafel, dit kan maar één ding betekenen: tijd voor totale escalatie. Met hilarische opdrachten en gevoelige onderwerpen die elke keer weer voor een geweldige avond zorgen. Creëer samen nieuwe herinneringen, altijd en overal.Het bekende Truth or Dare-spel herzien, dat is DON'T TELL. Degene die aan de beurt is gooit de dobbelsteen en trekt een kaart uit de bijbehorende stapel. Vervolgens moet deze persoon de opdracht uitvoeren of de vraag beantwoorden. Als de opdracht is voldaan, is de volgende speler aan de beurt. Speciale Kaarten zitten zowel in de "TELL" als de "DO" stapel verstopt en zorgen voor onverwachte wendingen die de dynamiek van het spel op elk moment kunnen veranderen. Deze kaarten geven je bijvoorbeeld de mogelijkheid om kaarten te weigeren of door te spelen naar andere spelers.DON'T Tell brengt elk samenzijn tot leven. Dankzij verschillende categorieën, waaronder Drank, Vurig, Seksueel en Koppel, pas je het spel eenvoudig aan voor de perfecte sfeer. Door gewaagde en pikante- tot openhartige vragen, gecombineerd met gekke en gedurfde opdrachten, leer jij je vrienden op een nieuwe manier kennen.
€ 21,95*
bezorgd
Premium zending | Door DrankKoning Drinkopoly - Het vaagste spel ooit - Drankspel (NL)
Drinkopoly is het bekende monopoly drankspel. Deze Nederlandstalige versie omschrijft zichzelf als "het vaagste spel ooit". Het bord heeft 44 vakken en zit vol met leuke taken, opdrachten en regels. Taken zijn bijvoorbeeld het bezoeken van bars, pubs of clubs, het nemen van een shot of drinken van een glas. Daarnaast zijn er ook speciale taken en activiteiten als truth en dares, armworstelen, tongtwisters, openingszinnen en kissing contests. Het spel bevat 50 kaarten die de velen verschillende taken omschrijven. Wanneer je de taak niet voltooid, dan moet je een slok pakken. De persoon die als eerste zijn reis eindigt en alle taken voltooit, wint!
€ 28,95*

Meer drankspellen spelen?

Bekijk alle drankspel instructies