28-08-2023

theme_party_banner_cropped

De leukste ideeën voor een themafeest

Wil je een thema feest organiseren, maar heb je geen inspiratie voor een leuk thema of kun je wel wat hulp gebruiken voor bijpassende versiering en accessoires? In deze blog vind je de leukste thema's en producten voor jouw themafeest.


American party / Red cup party / Beer pong party

Een klassiek Amerikaans feest is er een vol met bierpong, drank, rood-wit-blauwe versiering en vooral veel gezelligheid. Laat jouw gasten zich in de themakleuren rood, wit en/of blauw kleden en versier de ruimte in dezelfde kleuren.

De originele Amerikaanse red cups kunnen uiteraard niet missen bij dit feest, deze vind je terug in onze beer pong set. Of kies voor een unieke variatie zoals hexagon beer pong of dare pong. Maak het extra leuk door een bierpong contest te houden, dat kan met onze bierpong tafel. Serveer de snacks of drank in een red cup party bucket. Andere leuke artikelen om jouw American party te vullen zijn bierpong hoedenopblaasbare bierpong cup hoeden, een opblaasbaar bier pong luchtbed of een red cup bieropener


Black & white party

Ben jij meer van een feest met klasse, met vrouwen in mooie jurken en mannen in strakke pakken? Ga dan voor een black & white party! De dresscode is uiteraard zwart en/of wit. Als gastheer of gastvrouw kun je extra opvallen door zelf een unieke opvallende kleur te kiezen.

Versier de ruimte met zwart-witte ballonnen en slingers en kies voor zwart-witte drankspellen en accessoires. Bestel bijvoorbeeld een bierpongtafel, het schaken drankspel of een shotglas dispenser om de themakleuren te combineren met extra plezier.


Pool party

Heb jij een zwembad ter beschikking? Dan is een pool party altijd een goed idee! Vrouwen in bikini's en mannen in ontblote bovenlijven laten het feest gegarandeerd direct op gang komen. 

Zorg voor genoeg opblaasartikelen, maak exotische cocktails en zorg voor leuke spellen in het zwembad om het feest echt op gang te laten komen. Het bierpong luchtbed mag daarbij zeker niet missen, maar kijk ook eens naar de opblaasbare bierpong hoedenopblaasbare bierpong cup hoeden en onze opblaasbare bierkoeler voor een gegarandeerd succesvolle pool party.

Tip van de koning: hang een bord op met "Naked people only" en wellicht wordt jouw pool party er een om nooit te vergeten!


Winter wonderland

Droom jij van een magisch feest met winterse gezelligheid? Kies dan voor een winter wonderland feest! 

Kies voor versiering en accessoires in de kleuren blauw, wit en zilver voor een echte winterse sfeer. Versier de ruimte met uitgeknipte sneeuwvlokken en nepsneeuw, hang de ruimte vol met verlichting en kies voor winterse drankjes zoals jägermeister en gluhwein.

Natuurlijk mogen bij dit feest ook onze wijnfles LED verlichting en drankglazen met LED verlichting niet missen. Kies daarnaast voor het ice pick trap drankspel voor een drankspel dat perfect past bij dit themafeest.


Cocktailparty

Print jouw favoriete cocktailgerechten uit, haal alle benodigde drank in huis en houd een maak-je-eigen-cocktailparty. Met dit themafeest vloeit de alcohol als nooit tevoren.

Bekijk onze categorie cocktailaccessoires voor alle benodigdheden voor dit feest, hiermee maken jij en jouw vrienden binnen no-time de lekkerste cocktails. Je kunt ook zelf één of meerdere cocktails voorbereiden en deze in drankdispensers schenken. Zo kunnen jouw gasten zelf de gewenste cocktail tappen en kun je meer verschillende cocktails proeven.

De cocktail tip van de drankkoning die niet mag missen op dit feest is natuurlijk de Long Island Iced Tea. In een eerdere blog vertelde we je waarom deze perfecte balans van zoet en zuur en een unieke mix van 5 of meer verschillende sterke dranken, een ware koning onder de cocktails is.


Oktoberfest party

Zijn jij en jouw vrienden echte bierliefhebbers die wel houden van een Duitse schlager en een Duitse lager? Ga dan voor een oktoberfeest thema. Pak de lederhosen en dirndls maar uit de kast, tap de bierpullen en bierlaarzen vol met jouw eigen biertap en vul jouw feest met verschillende bier attributen.

Versier de ruimte met een opblaasbare bierkoeler, een bierglas LED lichtsnoer en een bier wandklok. Ook mag een bier bong natuurlijk niet missen op dit feest, zodat het bier nog sneller vloeit.

De traditionele 1L glazen bierpullen en 2L glazen bierlaarzen, zoals je die kent uit Duitsland, zorgen voor een echte oktoberfest ervaring . Een leuke variatie op de klassieke bierpul is onze glazen bierpul met bel, zodat jouw gasten zich direct kunnen melden zodra het vloeibare goud weer moet vloeien. Een andere leuke optie is het bierglas in de vorm van een vrouwelijk lichaam.


DrankKoning feest

Last but not least, een origineel drankkoning feest! Nodig alle koningen, koninginnen, prinsen en prinsesses uit voor een royaal feest waar er genoeg drank zal vloeien. Bij dit themafeest hoort natuurlijk een brede selectie aan drankspellen en drankgadgets, waarbij bier pong zeker niet mag missen. Vraag jouw gasten om zich als koning of koningin te kleden zodat iedereen zich thuis voelt. Onze King & Queen glazen set past perfect bij dit thema.


Andere themafeest ideeën

Overige leuke thema ideeën zijn een disco party met behulp van onze drankglazen met LED-verlichting, een vintage party waarbij je jouw favoriete LP’s draait en onze vinyl LP onderzetters kan gebruiken, een beestenboel of een jungle party met het krokodil met kiespijn drankspel of een gekke geleerden feest met onze scheikunde shotglazen en reageerbuis shotglazen.

Nog meer blogs lezen?

Bekijk al onze blogs